Een Boom voor een Kroon

Wij zijn trots om aan te kondigen dat we in samenwerking met OxfamNovib projecten steunen, bij elk verkocht werkstuk wordt er een deel van de opbrengst gebruikt om projecten te steunen om  CO2-uitstoot in de wereld te reduceren. Als toegewijde partner in de gezondheid en het welzijn van onze planeet, zijn we vastbesloten om een positieve impact te hebben op het milieu en bij te dragen aan een groenere toekomst.

Door onder andere bomen te laten planten door Oxfam/Novib, zorgen we voor de bevordering van biodiversiteit en het behoud van natuurlijke habitats. Door te investeren in duurzame praktijken, hopen we onze klanten te inspireren om zich ook in te zetten voor een groenere toekomst.

Bij ons tandtechnisch laboratorium hechten we veel waarde aan duurzaamheid en onze impact op het milieu. Daarom hebben we gekozen voor een partner die past bij onze doelen en waarden.

Als klant van ons tandtechnisch laboratorium kunt u er zeker van zijn dat uw werkstuk niet alleen van de hoogste kwaliteit is, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst voor ons allemaal. Samen maken we een verschil en dragen we bij aan een duurzame toekomst voor de generaties die na ons komen.

Bedankt voor uw steun bij ons groene initiatief en laten we samen blijven streven naar een gezondere planeet voor ons allemaal!

DE LAATSTE ONTWIKKELING:

OxfamNovib is nu bezig met een concept voor Climate Contributions. Hier focussen zij zich simpelweg op het verwijderen/verminderen van C02 en de co-benefits in de omgeving, waar er geen sprake is van compensatie (offsetten), en dus ook niet op een verkeerde manier kan worden gebruikt door bedrijven of een negatief effect heeft op de levensomstandigheden van gemeenschappen.